Alla inlägg den 10 april 2008

Av Ida Lundin - 10 april 2008 22:01


Nu har jag nyss fikat , fikade en massa - var ju hungrig :D haha!


Var till Hasse och Marie en sväng, spelade Jass / Jazz :P Med Hasse, Jessica och Veronica. Skitroligt ännu idag och vi spelade även UNO :D


Är ganska så trött nu efter allt fikande och stökande ikväll.

Måste säga.. Fan vad nöjd jag är med mina nya mammakläder som jag beställde på LaRedoute :) Mycket mycket nöjd!

Hade ju beställt två body´s och bebisjeans som var så gudomligt söta ! :)

Kommer även en tröja lite senare i April, den jag hade saknat som mest kommer sist :D haha. Men den som väntar på något gott ... ;)


Natt i natt i med er allihopa , Kram <3


Av Ida Lundin - 10 april 2008 15:05


Han poppar musik för glatta livet , han har hittat en låt som han verkligen gillar och visst går den att lyssn på :P Allt för gubben!


Ingen av oss var sugen att laga mat idag så då kom vi på idéen att värma på nå matlådor istället eftersom vi har rätt många med dem, blir skönt sen då bebisen har kommit och man har fullt upp med h*n ..

Då är det väldigt lätt att värma på en låda bara :)

Skönt och bekvämt - det är så det ska vara :P


Hoppas att paketet har kommit idag - annars blir jag GALEN och kommer slå någon på ICA :P Vill bara få öppna och pröva allt, och se de söta bebis kläderna :D


Nu ska ja ev äta, hungrig och bebisen lever verkligen om - "sover du aldrig undrar mamma och pappa?!"


Kram <3

Av Ida Lundin - 10 april 2008 12:48


Var hos BM 10.30 idag :)

Fick höra hjärtljuden, de låg och pendlade mellan 143-153 men stannade till måga gånger på 149 slag :) Annika skrattade mesta delen av "undersökningen" för bebisen sparkade för fullt och ville inte alls vara med på detta, så det såg ganska roligt ut och sen säger hon "Men om du sammarbeta med mig så ska jag låta dig vara sen?" Men det ville inte bebisen göra :P Men hon fick sitt svar till slut och såg nöjd ut :)

Hon var som lite brydd ifall det var likadant på UL och skrata hon ännu värre då hon fick höra att vi fick ta en ny tid eftersom då vart bebisen tjurig och la sig så Birigt inte alls fick se något. Så enligt Birgit och Annika väntar vi : EN TJURUNGE :D Det känns ganska bra!


Nu har jag nyss ätit lite pizzaslize - det var göttans!


Måste väcka gubben som ligger och vilar nu, han var helt död då han la sig. Ne, ska gå in i sovrummet och mysa lite. Är trött jag med! :/

Även fast jag har fått sova lite flera timmar inatt så är jag DÖTRÖTT varje dag! Jätteroligt :P


Måste komma på någon middag också.. Förslag?


Kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards