Alla inlägg under maj 2008

: )

Av Ida Lundin - 11 maj 2008 21:55


Middagen hos famor var riktigt god: Karré, potatisgratäng, sallad och en annan GI-sallad som jag verkligen ÄLSKAR! Sen vart det Blåbärspaj + marsansås..

Sen kaffe och en hel hög med olika kakor :D Farmor hon kan hon!

Sen ställer hon fram en skål med godis också - men jag fick verkligen inte ner en enda godis och då är jag mätt :P

Var en riktigt mysig middag iaf! Tack farmor :)


Sen pratade vi lite om vilka som har känt bebisen sparkat och så..

Så då säger hon vänta ska du få se att bebis favorisera "gammelfarmor" och när hon sätter dit handen så blir det väldens största kick! "Farmor och gammelfarmor kan hon" Sen såg hon skapligt stolt ut :) Gofallo :)


Vi åkte hemöver runt 19.00 iaf och for hem och hämtade Jessica´s present för hon fyller år på Tisdag men vi hinner inte åka dit då eftersom Tobias har eftermiddag och jag börjar tidigt och slutar sent =/

Men iaf så fick hon 3 flaskor vin och sprättar 1 direkt :D

Hon är rolig hon! :)

Så imorgon ska jag baka morotskaka åt Jessica då, hon ville ha det och visst är man snäll och ställer upp och bakar då :)


Vi kom hem igen runt 21.00 och då kom vi på att vi ville va ute ...

Så Tobias klippte gräset medans jag tog häcksaxen och fixade häcken och skrattade ihop massa skilöv :)

Så nu är det jättefint ute på gården :)

Först på gatan att klippa gräset i år - wihoo :P haha!


Nu har jag nyss fikat lite, farmor skickade ju med nybakta bekakor - älskar dem!!! Så jag smällde i mig några :D (Bebis var hungrig) :D


Kram <3

Av Ida Lundin - 11 maj 2008 11:37

Goddagens allihopa!


Är ledig idag så gubben gav mig frukost på sängen, jag har bra tur jag :)


Just nu är han ute och dammasuger bilen vilket jag inte orkar länge, att luta sig framåt i en konstig ställning gör ont i ryggen och får svårt att andas. Så tur att gubben är duktigt med snabeldraken :P


Var så skönt att lägga sig tidigt igår och jag har fått sova ganska så bra, det är u standard att gå upp ca 3 ggr / natt nu så det börjar bli en vanesak - bara man slipper äta vid varje tillfälle man måste upp!


Vi ska åka till farmor idag och äta middag - undra vad det bjuds på för gott.. Jag har en farmor som är väldigt bra på att laga mat och hon vet att jag älskar hennes mat, farmors mat är bäst! Så drottningen i köket är farmor! Hon är även grymt duktig på att baka, sååå gott allt som hon gör! :)


Nu ska jag gå och se efter i kylskåpet om det är något som vill följa med ner i magen :) haha!

Kram <3

: )

Av Ida Lundin - 10 maj 2008 21:33


Var som sagt på marknaden idag och hittade lite smått och gott som följde med oss hem :)

Roligt att vandra runt och kika lite med en munk i munnen - mums :D


Åkte iväg till Nathalie så hon fick sina paket idag, hon hade barnkalas igår men det är idag hon fyller 10 år så GRATTIS GRATTIS :)


Sen så har Mormor och Morfar varit hit så moffe fick räkna lite på hur mycket tapeter det ska gå till hallen - längtar nu!! :)


Annars så for jag iväg och jobbade och då jag kom hem så hade gubben precis grillat klart så då vart det: Grillad karré , potatissallad och en god sallad till det - så jäkla gott och bebis gillar grillat tro ja för h*n lever om väldigt mysigt medans jag äter :) Gounge!


Såg en film alldeles nyss också - One strange wilderness som var ganska skoj :)


Nee nu ska jag lägga mig, är så himlans trött för jag sov ganska konstigt inatt även fast jag fick sova bra =/ Fattar ni? haha :D


Hejåhå!

Kram <3

Av Ida Lundin - 10 maj 2008 11:29


Ligger i sängen och ska försöka blogga lite, fikr samtidigt och det resulterade i att när Jessica ringde så tappade jag ut mjölk på datan :D haha. Vilket klantarsel jag är :D

Men det gick ju bra och nu ligger ROnaldo och myser här breve mig samtidigt som gubben är ute och tvättar bilen :) Ska åka in till stan och kolla om det är något speciellt på marknaden idag :)


Känns mycket bättre idag än igår iaf, så jag ska jobba ikväll så det ska nog gå bra :) Det lär ju visa sig så småningom :P


Nee nu ska man kliva upp och slänga sig i duschen och dra mot staden sen :)
Hoppas ni får en fin dag i det vackra vädret!

Kram <3

Av Ida Lundin - 9 maj 2008 16:19


Denna dag började ju otroligt bra med ett strålande humör och vaken i tid och så inför jobbet imorse.. + att Tobias ringde 6 imorse - älskar att höra hans röst när man ligger och halvdrar sig :)


Runt 9.30 gick allt tokigt på jobbet och jag såg svart/gula stjärnor för första gången så jag fick åka hem, så 11 åkte jag hem och la mig på soffan.

SKönt att vila ögonen även fast detta är en natt på väldigt länge sen jag fått sova skapligt. Klev upp 02.30 EN gång och sen fick jag sova! :)


Natta har kalas idag men det blir väldigt lugnt idag för oss pga hur jag mått idag, så det är lika bra för jag vägrar att åka in igen!

Nu ska jag jobba och stå i :)


Bebis sparkar på för fullt nu efter middagen iaf, vi gjorde lasagne - GÖTT GÖTT! Funderar på att ta mera nu, Haha - kan äta hur mycket som helst :D Fast jag skyller på att det är bebis som är hungrig ;) Det fungerar alltid :P


Nee nu ska jag duscha en sväng, Kram <3

Av Ida Lundin - 8 maj 2008 19:52


Har nyss suttit ute på altanen med gubben och skapligt skönt väder det är ute! Katterna fick gå ut en sväng också, det uppskattas alltid tills Ronaldo klev i nå kladd i baktassen och man såg verkligen paniken i ögonen på honom - han gillar inte sånt där äckelkladd (precis som mamma) :D


Åt lite jordgubbar och grädde ikväll också, älskar färska jordgubbar!

Det är verkligen en känsla av att sommaren verkligen är på väg - mysigt :)


For iväg och hämtade Hasse & Jessica efter middagen också... Någon på Hedström´s hade tippa en lastbil olyckligt nog.. Hoppas Patrik mår bra iaf och att inga större skador är skedda!

Vad är chansen att just morfmor och morfar åker förbi den vägen då de precis fått upp lasbilen på hjulen igen då?! Mormor springer ur bilen och ser helt chockad ut : "Är det Tobias, vart är Tobias, hur mår Tobias?!"

Det var inte Tobias och han mår bra, håller på hjälpa till att plocka ihop alla grejer som gått sönder med lastbilen ..

Tyckte så synd om mormor då, hon såg helt förstörd ut - stackarn!


Nu ska jag dra med gubben på en dusch!

Sen blir det fika, är lite hungrig :)
Kram <3

=)

Av Ida Lundin - 8 maj 2008 16:37


Vart som ganska lat idag jag och gubben .. For och beställde mat på Sibylla istället, det vart jäkligt gott :D

Så det får bli lasagne imorgon istället, passar lika bra det :)

Imorgon ska det jobbas och sedan göra tårtor - skoj :D


Ne nu ska jag vara social, Kram <3

: /

Av Ida Lundin - 8 maj 2008 13:09


Har hållit igång sen klockan 04.00 - eftersom jag inte kunde få somna om då..

Iaf så har jag varit till stan och handlat lite, städat hela huset och speciellt duschen - gaah vad äckligt :D Nu är det fräscht som fan, riktigt stolt!

Har även hunnit med att slänga in ett tvätt och hängt den :)

Så nu har jag gjort mitt för idag, eller jagh ska göra lasagne sen - MUMS :D


Konstigt nog då jag gör lasagne här hemma så äter Tobias upp allt alltså han äter typ 3-4 matlådor med lasagne och sen är det slut :P Men idag tänkte jag göra en stor plåt med lasagne för nu ska det räcka till många matlådor :D Kanske jag hinner få ta en sån matlåda själv?! :P


Antingen gillar bebis att dammsuga huset eller så inte för det var ett jäkla liv där inne då :)

Nee, nu kommer snart Tobias hem och jag måste fika - HUUUUNGRIG :)
Kram <3


Ovido - Quiz & Flashcards