Alla inlägg den 7 maj 2008

:P

Av Ida Lundin - 7 maj 2008 20:35


Middagen satt som gjutet i magen - gott!


Nu har jag och Tobias ätit morotskaka som jag har gjort ikväll, det vart sjudundrans gott! :) Det tycte även bebis som tackade genom några sparkar :)

Ikväll klockan 21.00 är det barnmorskorna, det ska jag verkligen se! Älskar dessa program! Brukar även kolla på Unga Mödrar på 5:an - men alltså hallo!? Varför gör alla slut efter de har fått barn? Varför blir alla less efter 1 månad hemma med bebisen och tycker det är orättvist att karln slipper amma / eller är tokig för att de inte tar sitt ansvar och sticker när de vill?!


Jag blir så chockad hur man kan besluta sig för att ha oskyddat sex och sen opps - jag är gravid - äääh, vi behåller barnet - MEH?! - Det vart ju inte som vi hade tänkt?!

Klarar inte folk av att planera och ta ett ansvar ska man väl inte skaffa barn? Kära någon vad irriterad jag blir.

Jag säger inte att jag är världens bästa människa men om man beslutar sig för att skaffa barn så är man två om den saken och jag är glad att det är Tobias som är fader åt vårat barn för bättre pappa kommer man aldrig kunna finna! Jag och bebis älskar pappa Tobias !


Nu ska vi kolla vidare på "Frusna män söker kärlek" :)

Kram <3

: )

Av Ida Lundin - 7 maj 2008 15:52


Vart ganska oroliga hos BM idag.. De har tydligen 3 olika "instrument" för att höra bebisens hjärtljud men det vart ju tokigt på de två första så hon vart bra brydd hon med, bebisen började sparka för fullt (som h*n jäm gör då vi är hos BM) och på sista grejen hörde hon hjärtljuden riktigt som låg på 146 idag och vi mätte som sagt magen så SF måttet var 23 :) Följer kurvan bra, skönt att höra!

Var ju även lite orolig för att sen igår så har bebisen inte hört av sig speciellt mycket, inte lika mycket som h*n brukar men efter Bm- besöket idag så är det fullt ös IGEN :D Skönt!

Våran BM börjar tro att bebisen inte gillar henne, haha - vad svarar man på sånt? :D


Jag och gubben for och fikade sen på Westerlund´s eller vad de nu heter :P Först en baguett m. skagenröra i och en chokladboll till efterrätt - GÖTT !

Gubben åt också en baguett m. skagenröra i och ett chokladwienerbröd och en stubbebakelse :D haha! Vart ganska så mätta efter det :)

Så då åkte vi och kollade på tapeter för en 3:e gång till hallen, nu har vi BESTÄMT oss! Dessa blir vackra som tusan :)


Nu sitter jag här i soffan men en skål ananas och äter - jädrans så gott det med :P  och gubben vilar lite eftersom han började så tidigt inatt!

Sen blir det köttbullar, makaroner, brunsås & en god sallad till middag - jag fick välja middag idag - det var de första som ploppade upp i huvudet :D hihi.


Idag är jag även mycket bättre i förkylningen så jag hoppas det är någon snabb förkylning det här :)

Är ganska sugen på att baka - men vad?!


Kram <3

Av Ida Lundin - 7 maj 2008 08:58


Vaknade otroligt tidigt idag, första gången runt 02.00 och behövde en stor smörgås och ett glas mjölk - gott gott!


Sen dess har jag vaknat från och till hela jäkla tiden!

Fick iaf kliva upp och äta 07.40 en gång till, lika gott var det :D


Just nu ligger jag och pratar med gubben och har datan i sängen, skönt :) Men vad gör man då man inte får sova?

Ska ringa mamma också, måste hjälpa mig med lite papper - suck! Men det ä rnästan klart och jag ska hämta de sista papperna på jobbet idag :)


Ska även till BM idag, mäta magen och så idag :) Myspys <3

Nu ska mamma och bebis ha lite sparkmys :)

Kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards