Alla inlägg under mars 2008

Av Ida Lundin - 19 mars 2008 19:35


Är så grymt trött idag, nog för att det har varit mycket som hänt idag men jag skulle fan kunna somna vilken sekund som helst! :(


Åkte och hämtade syskonen på skolan runt 13.25 , innan det hade jag varit på affären och köpt ett varsitt stort påskägg till dem :)

Och nu tänkte jag skriva en hemlighet , men kom på att man vet ju inte ifall han läser det, så det får vara en överraskning än så länge :)


Idag har jag handlat så jag vet inte vad...

Köpte en sån där stor bal med toalettpapper eftersom det var extrapris, så nu kan vi bajsa ett helt år :) Bra va? :)

Näbbar och klor vart det sedan, där det handlades hundmat och kattmat, så nu är djuren nöjda och belåtna- även en leksak till katterna :P

Träffade även pappas förra tjej - Eleionor där, som vart jätteglad då hon såg mig och självklart vart det kramkalas och sedan började hon gråta då hon fick veta att vi ska bli föräldrar i augusti .. Så det var roligt :)

Hämtade ut Tobbes jäkla paket - så nu är gubben nöjd :) hihi.

Handlade mat - fan vad mycket folk det var !!!

Köpte blommor åt Marie och bubbeldricka som hon säger och godis - vårat barns farmor :)

Världens bästa farmor för att tillägga det - finns det någon som är så positiv och glad som du? -NEE DET FINNS DET INTE!! Kämparglöd som tusan och besegrar allt, en härlig kvinna :)


Törs jag skriva att jag tog med mig lillasyster, eller lilla och lilla hon blir ju 10 år i maj :)

Iaf så köpte vi barnkläder - ett par jeans, mössa, liten tröja och grymt fin body´s :)

Sen var vi på hela stan och köpte det ena och andra, Nathalite köpte några nya diadem och de var jättefina :) tänkte ta med henne och fika men då skulle det ha blivit 3:e dagen med fika på stan och jag måste tänka på magen lite.. :P Nog för att man väntar bebis men man kan inte stoppa i sig vad som helst så vi ringde hem till mamma och beställde middag : Grillad kycklig och potatissallad :D Kunde inte bli bättre , MUMS! haha.

For hem alldeles dötrötta av allt spring och nu sitter jag här, hemma i soffan med ett glas juice :) Ont i huvudet som vanligt- börja bli en vanesak nu. Så aja ..

Var även iväg och tog stygnen, får se hur det går och hoppas på att det inte blir något infektion.. Det ömmar nu och jag hoppas hoppas hoppas det läker fint :)


Beställde även en hel del nya kläder igår på Laredoute`s hemsida :)

- Mammabyxor

- 2 tröjor

- 2 linnen

- 2 body`s

- bebisjenas

- 2 hemligheter till gubben :)

Längtar ganska mycket tills det kommer !! :)


Nu ska jag ringa pappa en sväng :) Tobbe tyckte jag skulle ringa Jessica också, så jag kanske gör det med :P


Kram kram <3

Av Ida Lundin - 18 mars 2008 19:11


Jag är helt väck idag, fattar inte. Orken börjar försvinna rejält nu.

Idag följde jag med Jessica och Veronica till stan för Veronia skulle prova ut en balklänning, hon hittade en iaf :P


Sedan gick vi på stan och fikade, jag åt en väldigt god baguett med tonfiskröra i :) Väldigt uppskattande iaf, mums mums.


Kom nyss hem ifån mamma också....

Klippte henne, hon var ju fan livrädd att det skulle bli förjävligt för det var längesen jag klippte henne nu, säkert 3-4 år sen så förtroendet hade börjat blekna :D haha.

Hon vart asnöjd iaf och kollade sig i spegeln hela tiden :)

Skulle öven skynda sig iväg på affären för att helt plötsligt handla ?! haha.

Hon vart jättefin iaf :)

Tobias ringde även då jag var där, tydligen var Bagarn´s lastbil helt kvaddad, haha. Fan vad klantigt :) Skulle få se bilder sen då han kom hem, fast då sover nog jag så det blir imorgon bitti :)


Bebisen har gympa i magen nu tro ja, likadant som i morse !

Lever som som bara den! Myspys :)

Gruvar mig lite inför imorgon då jag ska iväg och ta stygnen, hatar sånt där!


Fick även ett väldigt dåligt besked idag, hoppas att operationen imorgon går bra och att behandligen hjälper! Vi behöver ju dig ! <3


Kram kram <3

Av Ida Lundin - 17 mars 2008 21:20


Jag försökte mig på att skotta idag, hela gården vart skottad och jag såg säkerligen ut som en gammal kärring på 90 år :) Jag och Ronya - vilket radarpar :P

Sitter och är döhungrig nu , förstår inte varför jag inte går och fixar nå fika?! Har ingen motivation till något då inte gubben är hemma eller som just nu efter att jag pratat med Jessica på msn .. Vart som ett slag under bältet och .. Jag känner verkligen att världen har något emot oss, varför kan inte vi få ha en hel och samlad familj och alla får må bra och slippa ifrån allt skit? Är det bara vi som ska ta alla hårda smällar? Jag får inget att gå ihop längre.. Pratade med Tobias nyss och han sa att nu håller vi alla tummar och hoppas på det bästa och när han sa det så sparkade bebisen så hårt i magen.. H*n känner säkert av allt, och håller tummarna h*n med :)


For ju som sagt iväg ner på stan med mamma och handlade... Handlade en massa :) Köpte ett jättefint bebistäcke, en otroligt mjuk och go Labanfilt som var lagomt stor och slutligen en massa barnkläder - de hade fått in så mycket nytt och fint sen jag var dit sist :) Är totalt nöjd med alla inköp idag och sen åt jag en väldigt god smörgås med köttbullar på på kafee:t mitt på stan (vet inte vad det stället heter) men den var godare än den såg ut iaf, så jag och bebis vart riktigt nöjda :)

Måste säga att jag vägde mig igår, (gör det varje söndag pga att det har varit en väldigt jobbig graviditet- orka inte dra hela baletten igen) hade gått upp sen vi var på sjukhuset- och jag vart chockad :) Jag vart så lycklig över att det äntligen går åt rätt håll och magen är STOR .. Ja, redan ! :)


Skrev i förr-förra inlägget om hur sur Tobbe var över att bebisen slutade sparka när han ville känna efter :) Men igår ikväll kände ja hur det började sparka rejält och då la han dit handen och det var totalt lugnt !! Tills efter ca 10 min då h*n sparkade till rejält så jag tror att Tobias blev rädd :) Vi skrattade så jag hade magknip, han såg så lycklig ut över att han fått känna av bebisen han med nu och vad gör mig lycklig om inte en väldigt lycklig gubbe? Jag älskar honom <3


Nu blir det fika, HUNGRIG :)

Kram kram <3

Av Ida Lundin - 17 mars 2008 14:00


Nu har jag nyss fikat och sitter och väntar på att mamma ska höra av sig , vi ska fara in till stan och köpa lite bebiskläder :)

Ska bli mysigt att handla med mamma igen, efter hon fött 6 egna barn så kan hon en hel del så hon är riktigt bra att ha med och ger smakråd och så :)

Gubben ringde nyss och berätta att han hade varit med Bagarn och lasta och var på väg emot Bollsta och lossa. Efter att han har haft semester med mig denna vecka då jag har mått som sämst efter operationen så känns det så konstigt att han jobbar och inte är hemma och myser med mig :(

Lägger in en bild på honom för jag SAKNAR honom !


Nu ringde mamma- ska ta på mig jackan och fara nu :)


kram kram <3

: )

Av Ida Lundin - 16 mars 2008 21:09


Har nyss kommit hem ifrån Hasse och Marie :)
Har spelat kort på glatta livet och jag älskar det där kortspelet, kan sitta i flera timmar !


Har rotat på vinden efter min gammla balklänning, som ännu är vacker !

Får se vad Veronica tycker om den, om hon prövar och ser hur den sitter :) Hon skulle passa i färgen och så iaf, men smaken är som baken.

Så vi får se :P


Nu ska jag göra lite äggmackor, bebis och mamma är hungrig :)

Går in i v 17+0 (V18) Imorgon , spännande spännande !!

UL på Torsdag, även fast vi sett bebisen så mycket på sistonde så längtar man som bara den! Får se ifall vi får veta kön då, eftersom vi hemskt gärna vill det :) Men det visar sig om jag sitter här och skriver hur dum och hemsk BM är om ja inte får se något, ska sätta mig och storgrina :D haha!

Nee- fika fika fika !


Måste tillägga att Tobias har städat hela huset idag medans jag låg och vilade, JAG ÄLSKAR MIN KARL!!

Vilken tur jag har som väntar barn med just denna karl - vet att han kommer bli världens bästa pappa <3


(Lägger in en liten bild på våran katt Ragnar, som springer runt som en travhäst ute i hallen just nu)


Kram kram & God Natt ! <3

Av Ida Lundin - 16 mars 2008 14:21


Söndag idag .. Lika tråkig dag som alla andra söndagar :P


Jag och Tobias var nyss på affären, handla handla handla.

Konstigt nog behövs alltid mat :)


Men nu orkar jag inte skriva mera, måste äta. Tobias sitter redan och äter och jag kan inte hålla mig längre. HUNGRIG ! :) Så det blir en sen lunch!


Ha en bra dag , kram kram <3

Av Ida Lundin - 15 mars 2008 22:39


Det vart en lugn kväll iaf, skapligt skönt kan ja tillägga :)


Har nyss fikat lite, vart helt galen och drickerapelsin - juice på glatta livet :)

Men det är ju SÅ gott !


Sitter och kollar på någon film nu, kommer inte ihåg vad den heter.. Bra ibland och suger ibland :P


Idag då vi var och tvättade bilen så sparkade bebisen nå grymt mycket, jättemysigt !!

 Efter att vi hade tvättat bilen for vi till Kricken och Monica..

Fick mysa lite med Mollie, hon är ca 3 - 5 månader ?! Jättegullig iaf, tills hon vart hungrig och Monica fick rädda mig :) Hejade lite på Lucas - som såg väldigt trött ut, och det visade sig att han kröp upp i Mollie´s vagn och la sig, men det såg Monica och då var det bara att kliva ur :) Lill-Lucas :)


Har även försökt att få bebisen att sparka då Tobias har händerna där, men h*n slutar sparka direkt då han kommer dit med händerna, fast vi satt och tjurade på i säkert 30 min men gav upp..

Jäkla tjurunge alltså - Mammas lilla pärla :)


God natt på er allihopa <3


Av Ida Lundin - 15 mars 2008 18:33


Igår så hann jag inte med att blogga nå alls, det vart på tok för stressigt. Ska ta det lite snabbt nu iaf :)


Eftersom vi hade bjudit hit Tobias familj på middag så bjöd vi på:

Potatisgratäng & fläskfilé och självklart en sallad :)

Fläskfilén la jag ner i uppstekt bacon/champinjoner/sparris och en hemma gjord sås på grädde, sötsur sås/soya/kryddor.

Vilket visade sig bli hur gott som helst !

Till efterrätt bjöd vi på Hallonpaj & Marsansås :)


Sen for vi hem till mamma och hjälpte henne fixa internet och var hemma runt 21.00


Då hinner jag bara fika & få i mig medicin och sen bär det av mot stan - Till Manga , hade jätteroligt där och vi kollade på film, åt lite pop-corn / chips och drack Coca-Cola och Tobias drack Whiskey :)

Hade riktigt roligt åt en kille.. Jim något kanske ? Som tykte min graviditet var riktigt intressant :) Så han var bra nyfiken :)

Ni kan tänka er full som de flesta var där att han sitter och pratar om att han vet nog hur det här gick till, att han visste vad jag och Tobias hade gjort :D haha. Jag skrattade så jag hade magknip!


En riktigt lyckad fredagskväll och vi var hemma runt 01.30 ?!

Och så avslutar Tobias med att spy ute på gården , MYSIGT !

Sedan somnade vi, och Tobias vaknade idag .. BAKIS som själva f*n :D

Man mår som man förtjänar - fast jag tyckte faktiskt synd om honom , min lilla gubbe :) haha!


Idag / Ikväll är det lugnt iaf , kvällen är ju inte slut än ..

Så man vet ju aldrig :)


Kram kram <3


Ovido - Quiz & Flashcards