Alla inlägg den 17 mars 2008

Av Ida Lundin - 17 mars 2008 21:20


Jag försökte mig på att skotta idag, hela gården vart skottad och jag såg säkerligen ut som en gammal kärring på 90 år :) Jag och Ronya - vilket radarpar :P

Sitter och är döhungrig nu , förstår inte varför jag inte går och fixar nå fika?! Har ingen motivation till något då inte gubben är hemma eller som just nu efter att jag pratat med Jessica på msn .. Vart som ett slag under bältet och .. Jag känner verkligen att världen har något emot oss, varför kan inte vi få ha en hel och samlad familj och alla får må bra och slippa ifrån allt skit? Är det bara vi som ska ta alla hårda smällar? Jag får inget att gå ihop längre.. Pratade med Tobias nyss och han sa att nu håller vi alla tummar och hoppas på det bästa och när han sa det så sparkade bebisen så hårt i magen.. H*n känner säkert av allt, och håller tummarna h*n med :)


For ju som sagt iväg ner på stan med mamma och handlade... Handlade en massa :) Köpte ett jättefint bebistäcke, en otroligt mjuk och go Labanfilt som var lagomt stor och slutligen en massa barnkläder - de hade fått in så mycket nytt och fint sen jag var dit sist :) Är totalt nöjd med alla inköp idag och sen åt jag en väldigt god smörgås med köttbullar på på kafee:t mitt på stan (vet inte vad det stället heter) men den var godare än den såg ut iaf, så jag och bebis vart riktigt nöjda :)

Måste säga att jag vägde mig igår, (gör det varje söndag pga att det har varit en väldigt jobbig graviditet- orka inte dra hela baletten igen) hade gått upp sen vi var på sjukhuset- och jag vart chockad :) Jag vart så lycklig över att det äntligen går åt rätt håll och magen är STOR .. Ja, redan ! :)


Skrev i förr-förra inlägget om hur sur Tobbe var över att bebisen slutade sparka när han ville känna efter :) Men igår ikväll kände ja hur det började sparka rejält och då la han dit handen och det var totalt lugnt !! Tills efter ca 10 min då h*n sparkade till rejält så jag tror att Tobias blev rädd :) Vi skrattade så jag hade magknip, han såg så lycklig ut över att han fått känna av bebisen han med nu och vad gör mig lycklig om inte en väldigt lycklig gubbe? Jag älskar honom <3


Nu blir det fika, HUNGRIG :)

Kram kram <3

Av Ida Lundin - 17 mars 2008 14:00


Nu har jag nyss fikat och sitter och väntar på att mamma ska höra av sig , vi ska fara in till stan och köpa lite bebiskläder :)

Ska bli mysigt att handla med mamma igen, efter hon fött 6 egna barn så kan hon en hel del så hon är riktigt bra att ha med och ger smakråd och så :)

Gubben ringde nyss och berätta att han hade varit med Bagarn och lasta och var på väg emot Bollsta och lossa. Efter att han har haft semester med mig denna vecka då jag har mått som sämst efter operationen så känns det så konstigt att han jobbar och inte är hemma och myser med mig :(

Lägger in en bild på honom för jag SAKNAR honom !


Nu ringde mamma- ska ta på mig jackan och fara nu :)


kram kram <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards