Alla inlägg under mars 2008

Av Ida Lundin - 23 mars 2008 23:30


Har varit som en väldigt händelserik dag idag.

Har pratat med mina "kompisar" idag med - finns det nå bättre? :O


Vi var iaf till Hasse , Marie och Jessica och åt middag . DAMN vad gott det var! Sedan drack vi kaffe och åt snoddas & bullar och spelades Jass/Jazz ?!

Asroligt kortspel :D

Sedan fick vi brumma iväg emot mamma då, prata lite och sedan kom mamma och tobias på att de skulle hyra en film genom TV:n åt barnen så vi fik prata lite i lugn och ro.. Gick ju piss iaf , så vi allihopa for ner till stan på videoteket och mamma & barnen hyrde 3 filmer :) och jag och Tobias hyrde en "THE OH IN OHIO" ska strax kolla på den & äta chips och dricka cola :)

En myskväll :)


Imorgon kommer även Anette, får se hur det går med Ronya - ganska spännade och känns fortfarande lika BRA :)


Väntar ett svar ifrån Jessica också, har ställt henne en ganska stor fråga och nu ska hon fundera och lämna ett "besked" :)

Det får ta den tid det behövs :)


Nu ska vi kolla på film, sova sen?! njae- blir nog vaken ett bra tag :P

Kram kram <3

Av Ida Lundin - 23 mars 2008 01:03


Är det detta som kallas "lugnet före stormen" ?

Nästan lite för bra för att vara sant..

När man kommer ut ifrån ICA .. Jo vem fan ser man? I*iot alltså! Hur fan törs du? Du har INGEN skam i kroppen! Människor som du borde det finnas lag på att inte få existera - gör oss alla en STOR tjänst : GÅ UPP I RÖK !!!

Så jag fick ju tala med mina bästa kompisar idag, var ett tag sen idag - för några veckor sedan var man nog deras bästa kund! Men jag tänker inte ge mig , NO WAY !!! Det ska vi bli två om DU och JAG !

Aja, hoppas det löser sig.

Jag tror att det kommer ske en stor förändring snart, som kommer göra oss alla lyckliga :)

----------------

Jag och gubben tog och kollade på en film iaf, "The Eye" en skräckis som var väldigt bra, faktiskt!

Brukar inte tycka filmer är så bra även fast vi jämt kollar på film :P

Har nyss fikat iaf, har fått mani på tunnbröd/påskskinka och senap! Damn, vad gott! Dregglar nästan :)

Står även en väldigt stor skål på bordet - FULL i godis , men jag är inte sugen?! Hallo, vad är det för fel på mig? haha! :)


På Måndag får vi besök av en familj, hoppas att de kommer överens med våran prinsessa. Annars så har vi bra många andra alternativ, men Härnösand is just perfect distance! :)


Nu ska ja kolla på tv, en rolig film där - Snuten i Hollywood i TV400 :D


Av Ida Lundin - 22 mars 2008 18:40


Påskafton idag då :) Har ni fått massa påskägg eller vart ni utan? :)


Det har iaf ringt hela dagen och jag har aldrig pratat så mycket i telefon som jag har gjort idag, är helt slut i huvudet.

Det är som så för er som funderar att vi måste omplacera våran hund och som vi hade räkat ut är hon väldigt populär, våran pärla :)

Har några kvar att ringa men tror att vi har hittat våran favorit , både jag och Tobias fastnade ganska direkt och det känns ju jättebra, ska lämna besked om några timmar.


Nu ska jag ringa vidare..


Kram <3

: )

Av Ida Lundin - 21 mars 2008 22:20


Har gudomligt tråkigt, fattar inte vad seg jag vart :S


Nu ska vi troligtvis hyra en Thriller genom Telia´s sida på TV:n ..

Får se om det blit Catacombs, var tydligen bra.. Så det återstår ifall den är det, brukar endast hyra komedier eller rysare- gillar dem bättre :)


Kram <3

Av Ida Lundin - 21 mars 2008 20:33


Vi var ju som sagt på middag :) Syster Madelen och Lorenz följde också med!

Jag och Tobias åt "black and white" drack trocadero och Tobbe öl :)

Vart en riktigt lyckad middag med mysigt sällskap :)


Sedan skyndade vi iväg på affären och köpte ett påskägg tillsammans till hasse, marie och jessica :) öppnades ganska DIREKT då det överlämnades :P haha, är man sugen så är man :)

Jävlades lite med skorpan också, hon låter mestadels som en gris gammeldamen :D haha!


SItter hemma i soffan och myser med gubben ALONE för en gång skull :) Njuter av det stora påskägget också, ska även göra mig en cappuccino och det är gott :)


Nee, nu orka jag inte skriva nå mera. Är ganska trött. huga!

Kram <3

Av Ida Lundin - 21 mars 2008 12:48


Idag är det Långfredag :)

Väntar på att Tobias ska kommer hem har är tydligen och fixar påskägg åt mig :D hihi!

Ska strax hoppa i duschen så man har det gjort innan vi ska ut och äta "påskmiddag" med mamma, nathalie, sebastian, joel, mormor och morfar , ska bli riktigt gott, men jag har inte kommit på vad jag är sugen på riktigt än, men det visar sig väl :) hihi.


Det ligger även 3 påskägg på köksbänken som Nathalie, Sebastian och Joel ska få :) Mamma ska självklart också få något- en vinflaska och en gullig handskriven lapp eftersom mamma alltid ställer upp och finns till för oss så tyckte jag att hon skulle få just detta - det uppskattas :) Hon klippte sig igår också, medans jag var barnvakt och hon vart läcker ;)


Mådde som en kratta då jag vaknade också , fick frukost på sängen av gubben och det finns inget bättre :)


Kram <3

Av Ida Lundin - 21 mars 2008 01:09


Filmerna "I want Candy" och "Surfschool" har snurrat på i våran DVD ikväll :)

Tobias slutade runt 21.00 och var hemma 21.15 så vi stack in till stan och hyrde dessa filmer då.

Så nu har jag, Tobias och Jessica svullat med pop-corn, chips och dricka :) Kan tala om att det var riktigt gott , det tyckte bebis med :)


Kunde inte hålla mig så Tobbe fick sitt gigantiska påskägg av mig & bebis, handlade på systembolaget för första gången igår så han fick två olika whisky , snus och en gullig liten handskriven lapp - lite kärleksförklaringar förtjänar han allt gogubben min :)


Idag var även mamma, nathalie, sebastian, joel, hasse, marie och jessica här och åt middag - beställde så klart PIZZA :) Det vart en riktigt hitt :)


Nu ska jag nog sussa, har varit vaken sen 08.00 och klockan är rätt mycket nu, natt i natt i allihopa :)


Kram <3


Av Ida Lundin - 20 mars 2008 13:46


Idag var jag och Tobias på Ultraljud klockan 9.30 :)

Var en tjej som hette Therese som gick som lärling sen i höst sa hon och hon var verkligen jätteduktig och förklarade precis allt på bebisen, som har blivit stor som bara den nu :) Fick så många fina kort, 6 stycken som är underbart vackra och ska ramas in :) Fast vi har 3 bilder sen förut också , älskar dessa bilder - det är ju våran "Ettan" som Tobias har kallat hon/han sen första början :)

Det första vi ser är att bebisen vinkar så fint åt oss, och slog sedan världens kullerbytta så hon skratta så gott Therese och utbrast: Jäklar vad det är livat där i magen, sparkar och fäktar som aldrig förr :)

Kan man ha något annat än ett stort leende på läpparna hela tiden?! :D Hade så ont i käken då vi var färdiga, att denna älskade bebis kan göra mamma och pappa så glada att man brister ut i tårar är FULLT FÖRSTÅRLIGT! :)

Therese mätte och fick alla mått att se bra ut, och sedan skulle Birgit som i vanliga fall har gjort detta under många herrans år, var med för snart 10 år sedan då mamma väntade min lillasyster Nathalie, och då var jag också 10 år :) När Birgit kom in så vart tydligen bebisen väldigt tjurig och vände totalt på sig så hon inte fick ta några mått alls, bebisen ville inte alls vara med längre utan ville vara ifred :)

Så Birgit sa att vi får komma den 25/3 och kolla en gång till :D Hon försäkrade oss om att bebisen mår bra och det är hon som vill ha alla måtten, så att Therese lär sig rätt :) Så vi fick se bebisen länge idag och även som sagt en gång till på Tisdag då :D Kan man bli lyckligare?! :)


Jag och Tobias for på stan och kollade på lite barnkläder och så, men köpte INGET , bra gjort va?! :)

Men vi gick och fikade och åt jättegoda räk/ishavsröra baguett :D Mumma, det tyckte bebis väldigt mycket om :)


Så nu sitter jag hemma och vila mig lite, Tobias har för ett tag sen åkt iväg och jobba och mamma och syskonen kommer snart tillbaka hit :) Ska äta middag tillsammans. Har redan minsta lillebror här, som ligger och sover lunch i våran säng - det tar 2 sekunder för honom att somna här, det kallas trygghet :) Våran lilla Joel som alltid Tobias säger :)


-MÅSTE FIKA :) och sätta igång lite kaffe, jessica kommer snart också :)


Kram kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards