Alla inlägg under mars 2008

: )

Av Ida Lundin - 27 mars 2008 15:35

Nu är Tobias hemma :)

Vi har precis ätit och ska börja städa nu ja, och Tobias ska riva tapeter i gröna rummet som troligtvis blir datarum/gästrum nu :)

Ringde Moffe och han fixade tapetkartor till oss så vi måste sätta oss och kolla på lite tapeter sen :) Ska tapetsera barnrummet också. *PUST* Och sedan ska hallen få sig en omgång , det kommer bli så satans snyggt ! Ska blir skönt då allt är gjort, vill ju inte direkt stå med en jäkla massa slipdamm då bebisen har kommit heller så det är lika bra att göra bort det också :)

Får se om vi tar oss en tripp ner till Sundsvall imorgon, köper ju troligtvis golv då :) Har hittat ett väldigt fint , that´s it! ;)


Nu måste jag röra på mig innan jag helt tar och somnar, är inne i en sån period nu . Trött hela tiden, och bebisen bara lever om :) Våran lilla "Ettan" kanske tycker det börja bli lite trångt i magen?! :)


Kram kram <3

Av Ida Lundin - 27 mars 2008 10:10

Har inte sovit ett piss inatt - så GOD morgon på er allihopa!


Klockan 08.00 ungefär biter Ronaldo lite försiktigt mig i bröstet och armbågen - AAAAAJ ! Han har en tendens att göra så , men bara "smaka" lite för att se ifall man är vaken och han kan få den uppmärksamhet han vill ha :) Ganska go våran lilla Ronaldo!


Så jag klev upp och tänkte att det var ingen idé att försöka ligga kvar, bebisen sparkade för fullt - Ronaldo var jobbig - och jag kunde fortfarande INTE sova! Så jag var ganska nära att explodera ! :)


Väntar på att lillasyster ska bli klar, för hon ville följa med mig på stan :) 

Har lovat Ronaldo och Ragnar en ny påse med Royal Canin - de äer ju inget annat så, tur att de har en snäll mamma :)


Nee, nu ska ja sminka till mig lite, ser ju bedrövlig ut :D haha!

Kram kram <3



: )

Av Ida Lundin - 26 mars 2008 17:39


For och grattade Veronica då , men är hemma nu igen . Skönt :)


Vart som lite sugen på mat också... Så det vart Sibylla :D Mumsigt värre :D


Nee, nu ska ja ta medicin och vila på maten - mätt som bara den !


Kram <3

Av Ida Lundin - 26 mars 2008 13:16


Ska börja dagen med :


GRATTIS VERONICA ! :)


Tobias ringde runt 12.00 och sa : "Men älskling, du måste kliva upp och ta medicin.."

Men allvarligt ? Hur lätt är det att ta medicin på exakt tider varje dag? Jag blir ju tok-less! Och när jag inte mår nå bättre av dem så tycker jag att en timme hit eller dit inte gör ett piss! :P haha!


Har iaf nyss fikat klart, på morgonen då bebisen får fika SPARKAR h*n för glatta livet, betyder det att h*n är hungrig eller? Känns så otroligt mäktigt! :)


Jag vaknade även mellan 02.00 - 03.00 inatt, vaknade av att det var så tyst i huset - gubben andades väldigt tyst, ingen katt låg och kurrade i sängen och det absolut VÄRSTA - ingen Ronya andades och kollade upp och det lyser lycka i hennes ögon av att hon ser att en är vaken och får lite mys ..

Så det första jag tänkte på när jag vaknade var att det var lika tyst och då ringde Tobias och började som sagt TJATA om medicinen sötnos och sedan berättade han att han hade ringt till de som var och hämtade Ronya igår! Jag som tänkte be honom göra det idag- jag älskar denna man!

Ronya hade ätit lite idag iaf, de var även väldigt lyckliga över att hon gick så fint i koppel och hon hade även fått träffat deras barn. som är 30+ :) Och de hade gått så bra ihop , det känns så bra i mitt och Tobias hjärtan nu då det går så här bra efter en dag! Även fast det känns väldigt TOMT utan henne här hemma så vet vi att hon har det bra nu :) Vi ska hälsa på henne om cirka en månad så hon får hinna stadga sig med dem och känna sig "hemma" :)


Nu ska ja hänga tvätten :) Måste berätta en rolig grej .. Igår då jag slingade håret på mamma så låg Tobias & Joel och myste i soffan tillsammans och sedan efter en liten stund hör man : "Iddddddddddddddddaaaaaaaaaa, nu kommer du hit" Både jag och mamma vart som lite chockade och sen hör vi alla börjar as-garva !?!?! Tobias kommer och visar upp sig , då har Joel fått på sig blöjan lite snett och kissat utanför den, så Tobias kände att det började bli varmt och ... alldeles för varmt :D Så det såg ut som om Tobias hade kissat ner sig rejält, bra mycket framtill och sedan längs benen bak hade det runnit :D

Jag och resten skrattade så vi vek oss dubbelt !

Stackars lilla Joel vart ju helt förstörd och forstod ingen alls ! Tur att han fick mysa lite med Tobias igen :) haha!


Kram kram <3

Av Ida Lundin - 25 mars 2008 21:15


Var ju osm sagt till BM idag för ett UL igen då bebisen la sig så konstigt förra gången och skuggade sig själv :)

Idag vart hon nästan tokig igen , h*n gjorde exakt likadant idag igen men tillslut fick jag dricka en massa vatten och då såg hon allt hon ville se, allt ser bra ut :) Mamma min var också med idag, hon började inte gråta och satt som förstelnad framför skärmen :) Hon känner Birgit- hon som utför UL eftersom mamma har fött 6 barn och har haft Birgit vid varje UL så de pratade en massa, vart jätteglad över att mamma låter resten av världen få en chans att "föröka sig" haha :) Mamma såg så stolt ut när hon frågade hur det kändes att få bli mormor osv. :)


Sedan for vi på stan och fixade lite presenter och fikade med Hasse och Marie- gott gott :)


Nu har våran Ronya flyttat ifrån oss, vi är så glad över de "nya" ägarna, känns superduper bra att vi valde dem, så nu hoppas vi att de kommer lika bra överrens då de kommer hem till dem :)


Har nyss fikat lite nu, tunnbröd med påskskinka och ett stort glas mjölk, RIKTIGT GOTT :) SÅ nu ska jag göra gubben sällskap i sängen, Natt i natt i!

Kram <3

Av Ida Lundin - 25 mars 2008 12:47

Alltså ni skulle ha sett blicken Ronya gav mig imorse då vi vaknade .. : )

Jag älskar Ronya!!


Idag ska vi iaf på UL , 15:30 oh få se bebisen en gång till - våran ärta :)


När jag klev upp i morse så var det 180km/h in på toa och .... jaa - kan säga att jag HATAR att kräkas ! Damn vad elak jag vart !

Försökte proppa i mig lite fika sen och ska ta medicin nu oh se ifall det hjälper, hoppas på det iaf!


Ska äta något alldeles speciellt i detta hus idag - det får ni höra sedan ;)


Bebisen sparkar för fullt nu och vill tydligen inte att jag ska sitta här längre. Fullt förstårligt - smart barn va? haha :)


Måste bara berätta en sak ... Igår kväll då jag höll på somna tänkte jag helt plötsligt på *** .. och innan det var bebisen hur lugn som helst men genom det jag tänkte på så fick jag två hårda sparkar direkt - jag skrattade så jag gatt berätta för Tobias :) Ja, ja vet hur det slutade iaf. haha! :)

Jag älskar dig Tobias, min goklimp <3

Av Ida Lundin - 24 mars 2008 21:42


Har varit en jävligt konstig dag, och DU är en konstig människa måste jag säga!


Måste lägga mig, har så grym huvudvärk ! :(


Kram kram <3

Av Ida Lundin - 24 mars 2008 15:18


Äntligen är det måndag - lungt och skönt ;)

Joel sover lunch hos oss och mamma kommer strax och hämtar upp honom :)

Frpgade Jessica igår ifall hon ville bli gudmor och gissa vad? :O

Nu har vi en gudmor och en gudfar :) Manga och Jessica , kan inte bli bättre och vi är väldigt nöjda med våra val - bra gjort av oss :D


Nu väntar vi besked ifrån Anette ifall hon hittar någon annan bil, jäkla skit att den kokade då. Men det visar sig ifall de dyker upp något eller inte.


Tobbe håller på att ta ner lister och flytta ut garderoben från vårat sk. barnrum som ska göra i ordning :) Kanske måste gå och se efter va han gör så han inte river hela kåken våran ;) Då blir det pisk pisk :D


Nee, hej då.

Kram kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards