Alla inlägg den 11 september 2008

Av Ida Lundin - 11 september 2008 00:44


Måste börja med att säga att stumpan är 4 veckor idag - grattis hjärtat <3


Vi klev upp vid 11.00 och stack in till stan för att handla, in på banken .. fixa ett konto åt Julia - så idag har hon börjat spara pengar! Duktigt tjej vi har va?? :)

Gick på Lindex och jag köpte gummisnoddar - skönt med nya fina :) sen gick vi på Jysk för att köpa en jättefin filt , rosa med hjärtan på åt stumpan :)


När vi var klar på stan stack vi hem , jag åt en laxpaj och gubben hamburgare . Julia fick mat och ny bjölja och sedan stack vi iväg mot Jämtland.

Har varit iväg och firat pappas fru, My!

Hon fick ett roligt paket med lite smått och gott - törs inte ritkigt skriva vad hon fick så vi skippar det :P Men hon tyckte det var riktigt roligt iaf :)

Iaf så bjöd de på middag - pappa hade gjort potatisgratäng, ett gott kött som han stoppat in vitlök & plommon i som jag verkligen ÄLSKAR !!! (och JA, jag vet att man inte ska äta vitlök osv - petade bort det) gumman fick inge ont i magen eller så , så det gick jättefint! :)

Julia fick mysa lite med sin gammelfarmor som också var där, så hon är nöjd :)


Iaf så stack vi hemöver vid 20.30, när vi börja närma oss Långsele kommer vi på att vi är sugna på grillad kycklingilé & potatissallad... Jaaha, vad gör vi då?? Det är 15 min kvar tills affären stängde..

Så vi gasade på, V70:n gick som ett skott in till stan , hann precis med 1 minuts  marginal in på affären och ryckte åt oss det vi skulle ha.


Gav Julia mat då vi kom hem och sedan hoppade jag i duschen, lagomt tills jag var klar hade gubben dukat fram allt och gud så mätt jag vart!

Älskar kycklingfilé! MUMS!


Just nu ska jag hänga tvätten i tvättmaskinen som är klar och sedan ska jag mysa med gubben och stumpan som ligger och myser i soffan - ser bra mysigt ut :)


Ha en trevlig kväll/natt :P

Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards